Waar en hoe de goedkoopste treintickets bekomen?

Het is meestal mogelijk om goedkope treinkaartjes te vinden als je lang vooraf boekt. En spoorwegmaatschappijen bieden ook promoties, speciale aanbiedingen en last-minute kortingen om geld te besparen. In dit artikel delen we enkele bronnen waar je goedkope treintickets, speciale aanbiedingen, coupons en dergelijke kunt vinden. Met de verkregen karting kun je misschien een gokje wagen met mobiel casino op de trein spelen?

Loco 2

De site Loco 2 deelt recent nieuws aangaande aanbiedingen. Je vindt er informatie over promoties van Renfe-SNCF, Eurostar, TGV Frankrijk en de hogesnelheidstrein van Italiƫ, Thalys en nog veel meer.

Trainline

Wil je de beste deals voor treintarieven en treintickets vinden? Het is de missie van Trainline om je te helpen en met een Trainline-kortingscode 2018 kun je het hele jaar door ver komen met de trein! Met behulp van Trainline vind je de goedkoopste tarieven, kun je van tevoren reserveren om minder aangenaam gedoe op het station te besparen en kun je zelfs geweldige besparen op het huren van een auto, hotelkamer. En als dit nog niet genoeg is, kun je via deze site ook theatertickets krijgen. Voor treinreizigers is dit de eerste stop voor grote besparingen in je eerstvolgende vakantie.

Groupon Coupons

Op deze site vind je de laatste promocodes, verkoop- en reisdeals om te besparen op Eurail-passen! Groupon is een leider als het gaat om het vinden van deals. Consumenten krijgen hier niet alleen geweldige aanbiedingen, maar lokale bedrijven kunnen klanten op een nieuwe manier aantrekken en behouden. Ze bieden promotiecodes voor extra besparingen, dus mis het niet en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je niet regelmatig de site kunt bezoeken. Je kunt hen ook volgen via Facebook.

Seat 61

Het zou mooi zijn als er een website zou zijn die tickets voor alle Europese treinen tegen de goedkoopste prijs zou verkopen, maar dat is niet het geval. Je moet de juiste website vinden voor je reis. Maar maak je geen zorgen … Hoe je de goedkoopste treintickets online koopt legt Seat 61 je gedetailleerd uit. En goedkope budget treintarieven vind je via de links op de site! Daarnaast vind je een uitgebreide FAQ-pagina met de meest voorkomende vragen over reizen met de trein in Europa. Je vindt hier geen tickets, promoties of coupons, maar de site is heel erg interessant voor de gedeelde informatie en de links waar je wel kortingscodes en de beste treintarieven vindt. Een zeer nette en gebruiksvriendelijke site!

NS International en International Rail

Bekijk de lijst met alle actuele aanbiedingen voor internationale treinreizen en boek uw treinticket online bij NS International. Bij International Rail biedt men je toegang tot meer treinkaartjes en treinpassen dan enige andere site ter wereld. Waar je ook naartoe wilt, en hoe lang je ook wilt dat je reis duurt, vertrouw erop dat IR de goedkoopste internationale treinkaartjes voor je vindt.